DanTaet støtter H.C. Andersen Festivals

Hvad er H.C. Andersen Festivals?

H.C. Andersen Festivals er en kulturbegivenhed som finder sted i uge 34, hvor du som gæst kan opleve eventyrlige aktiviteter uanset din aldersgruppe. Du kan opleve H.C. Andersen universet gennem teaterforestillinger, guidede ture og foredrag men i lige så høj grad gennem Street Art, koncerter, lysshow og meget mere…

Du finder det eventyrlige festivalområde i Odenses centrum, hvor visionen er, at skabe kulturelle og festlige begivenheder, som skal øge kendskabet til Odense nationalt såvel som internationalt.

Hvorfor støtter vi?

DanTaet støtter op om H.C. Andersen Festivals fordi vi mener, man skal gøre en forskel netop dér hvor man kan. Med vores bidrag til H.C. Andersen Festivals er vi ikke ét sekund i tvivl om vigtigheden af kulturlivet i Odense, såvel som at sætte Odense på verdenskortet.

Vi elsker at juble – og det gjorde vi da vi gennem vores første dialog med H.C. Andersen Festivals, blev klogere på de værdiord, som er hele omdrejningspunktet for festivallen.
Dem er der i alt fem af, og dem kan du læse mere om her.

 

Bæredygtighed er mange ting, og det ene er ikke uden det andet.. H.C. Andersen Festivals sætter fokus på social, såvel som miljømæssig bæredygtighed. Foruden at sætte fokus på bæredygtighed, så skaber organisationen også værdi herigennem – Og det anerkender vi!