Service

Support

Vores vagttelefon er åben døgnet rundt, året rundt på telefon +45 63 17 45 01

Brugermanualer kan findes her: Link

Vedligeholdelse

Læksikringssystemer skal regelmæssigt gennemgås for at opfylde forsikringsbrancens krav til læksikringssystemer.

Kunder hos DanTaet med serviceaftale (Standard og Standard+) vil automatisk få gennemgået deres anlæg i forbindelse med almindeligt planlagt service. Kunder uden serviceaftale skal selv sikre at deres anlæg bliver gennemgået.

Hvis I, som kunde uden serviceaftale, ønsker at DanTaet kommer og gennemgår jeres anlæg kan I rekvirere et servicebesøg via mail til service@dantaet.dk. I vil også her kunne få oplyst prisen på servicebesøget. Alle servicepriser hos DanTaet er faste og tillægges ikke kørsel, bro- eller færgeafgift eller lignende. Eventuelle reservedele faktureres dog særskildt.

På boliganlæg kan den regelmæssige gennemgang udføres af jeres VVS’er. Hvis I ønsker, at jeres VVS’er forestår gennemgangen har vi udarbejdet en vejledning til gennemgangen.

Serviceaftale

DanTaet tilbyder, som udgangspunkt, serviceaftaler til alle systemer. En serviceaftale er jeres sikkerhed mod uforudsete omkostninger til teknikertilkald.

Vi anbefaler at alle systemer efterses af en DanTaet servicetekniker mindst hvert 2. år. Alle læksikringssystemer indeholder kontinuerlig selvtest, hvor relevante komponenter løbende testes for at sikre at disse er funktionsdygtige. Hvis jeres læksikringssystem er udstyret med DanTaet AERS-opkobling vil I få besked herigennem, hvis en selvtest indikerer at der er problemer med et af systemets komponenter.

DanTaet tilbyder flere niveauer af serviceaftaler, jf. oversigten herunder.

Prisen på serviceaftalerne afhænger af kundetype og antal anlæg der ønskes omfattet, så kontakt os for nærmere information om serviceaftalerne.