Odense Håndbold

DanTaet er stolt aktionær i Odense Håndbold siden 2015

En del af aktionærkredsen i mere end 9 år

DanTaet har siden 2015 været en aktiv del af aktionærkredsen i Odense Håndbold A/S. En klub som de seneste år har udviklet sig sportsligt og kommercielt til at blive et af håndboldens absolut største kvindehold.

Rejsen startede et helt andet sted..

Navnet på klubben var i 2015 HCO, da DanTaet på daværende tidspunkt indtrådte i aktionærkredsen og delte det fælles mål om, at sætte den odenseanske håndboldklub på verdenskortet. Gennem årene steg interessen fra samarbejdspartnere, aktionærkredsen blev udvidet og klubben skiftede navn til det vi kender i dag, Odense Håndbold. 

Odense Håndbolds mission er at agere professionelt og løsningsorienteret, i alt hvad man foretager sig som organisation. Disse værdier ser DanTaet stor synergi i, såvel som Odense Håndbolds vilje til at skabe værdi og vækst anerkendes af DanTaet.

Vi skal gøre en forskel netop dér hvor vi kan, et af de steder DanTaet forsøger at gøre en forskel, er i Odense Håndbold. Foruden vi vil forsøge at bidrage til den sportslige og kommercielle udvikling og gøre Odense Håndbold til en attraktiv samarbejdspartner, skal vi med håndbolden skabe et fællesskab for hele Fyn. 

 

Personlig sponsor for Malin Aune

DanTaet er personlig sponsor for den dygtige hollænder Malin Aune, som huserer på højre fløj. 

Et personligt sponsorat for DanTaet giver os mulighed for at komme helt tæt på Malin, møde hende i øjenhøjde og se Malin som person og ikke blot som håndboldspiller. 

Sammen med Malin og resten af Odense Håndbold vil DanTaet bidrage til treenigheden i Odense Håndbold omkring at skabe gode oplevelser, gode relationer og gode resultater.

Ambitionen hos Odense Håndbold såvel som hos DanTaet er stor. I 2021 og 2022 vandt klubben guld i dem hjemlige liga, imens pokalturneringen ligeledes blev vundet for første gang i 2021. Med ny træner og mange nye spillere, vandt Odense Håndbold ligeledes Super Cup’en i 2023 – Og vi har ambitioner om MEGET mere.